Πρώτο Trailer Απο Το "Anna and the Apocalypse"

0

Η Orion Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Anna and the Apocalypse", το horror-musical του John McPhail. Το πρώτο trailer παρουσιάζει κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς φανερώνει ένα slasher-μιούσικαλ που εξελίσσεται ύστερα απο μια zombie πανδημία.

"Μια zombie αποκάλυψη απειλεί μέσα στα Χριστούγεννα, την ήρεμη πόλη του Little Haven, κάτι που αναγκάζει την Anna και τους φίλους να πολέμήσουν, να πετσοκόψουν και να τραγουδήσουν πρός την επιβίωση, αντιμετωπίζοντας τους απέθαντους σε εναν απελπισμένο αγώνα για να φτάσουν στους αγαπημένους τουςς. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον νέο κόσμο και με τον πολιτισμό να καταρρέει τριγύρω τους, οι μοναδικοί άνθρωποι στους οποίους μπορούν να βασιστούν είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John McPhail ("Where Do We Go From Here?"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Alan McDonald και Ryan McHenry. Πρωταγωνιστούν οι Ella Hunt, Malcolm Cumming, Sarah Swire, Christopher Leveaux, Ben Wiggins, Marli Siu, Mark Benton, Paul Kaye.

Το πρωτότυπο "Anna and the Apocalypse" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Anna and the Apocalypse"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.