Πρώτο Trailer Απο Το "The Current War"

0

Η The Weinstein Company κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Current War", το φίλμ του Alfonso Gomez-Rejon, που εστιάζει στην διαμάχη ανάμεσα στον Thomas Edison και τον George Westinghouse, για την διανομή ηλεκτρικής ενέργειας στην Αμερική του 1880.

"Η ιστορία εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 1880 και εστιάζει σε δυο τιτάνες που μάχονται για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Thomas Edison υποστήριξε για την διανομή ηλεκτρικής ενέργειας την χρήση του συνεχούς ρεύματος, ενώ η Westinghouse Electric και κάποιες ευρωπαϊκές εταιρείες υποστήριξαν τη χρήση του εναλλασσόμενου ρεύματος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alfonso Gomez-Rejon ("Me and Earl and the Dying Girl"), το σενάριο υπογράφει ο Michael Mitnick ("Vinyl"), ενώ στην θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Timur Bekmambetov, Basil Iwanyk, Steve Zaillian και Garrett Basch.

Στο ρόλο του Thomas Edison βρίσκεται ο Benedict Cumberbatch ("Doctor Strange"), ο Michael Shannon ("Midnight Special") υποδύεται τον George Westinghouse, ενώ ο Nicholas Hoult ("X-Men") υποδύεται τον Nikola Tesla. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Katherine Waterston ("Alien: Covenant"), Tom Holland ("The Impossible"), Sienna Miller, Tuppence Middleton, Matthew Macfadyen, Tom Sweet και Celyn Jones.

Η ιστορία γύρω απο την διανομή ηλεκτρικής ενέργειας στην Αμερική, υπήρξε όπως κανείς μπορεί να καταλάβει μια ιδιαίτερα σκοτεινή υπόθεση, με μεγαλύτερο θύμα της τον Nikola Tesla, τον ιδιοφυή Σέρβο επιστήμονα, που για πολλούς υπήρξε ο πραγματικός εφευρέτης του ηλεκτρικού φωτός και θύμα των αθέμιτων πρακτικών του παμπόνηρου Thomas Edison, αλλά και της "αφελούς" επιθυμίας του να προσφέρει την ηλεκτρική ενέργεια δωρεάν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Το "The Current War" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Current War"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.