Πρώτο Trailer Απο Το "The Promise"

0

Η Survival Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Promise", την δραματική ταινία του Terry George που εξελίσσεται κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

"O Michael, ένας ταπεινός Αρμένιος φαρμακοποιός, εγκαταλείπει το χωριό του για να σπουδάσει την ιατρική στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη. Ο Chris, ένας Αμερικανός φωτορεπόρτερ που έχει έρθει στη χώρα για να καλύψει τις γεωπολιτικές εξελίξεις, έχει ερωτική σχέση με την ταλαντούχα Ana, μια Αρμένια καλλιτέχνιδα που σπούδασε στο Παρίσι. Οταν ο Michael συναντά την Ana, η κοινή τους κληρονομιά θα προκαλέσει μια έλξη, που θα πυροδοτήσει μια ρομαντική αντιπαλότητα ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Καθώς οι Τούρκοι εισέρχονται στον πόλεμο και στο πλευρό των Γερμανών, η Οθωμανική Αυτοκρατορία στρέφεται βίαια ενάντια στις δικές της εθνικές μειονότητες. Παρά τις διαμάχες τους, όλοι θα πρέπει να βρούν ένα τρόπο για να επιβιώσουν, αν και τα μνημειώδη γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν ήδη καθορίσει το μέλλον τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ιρλανδός Terry George ("Hotel Rwanda"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Robin Swicord ("Memoirs of a Geisha").

Πρωταγωνιστούν οι Christian Bale, Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Jean Reno, Shohreh Aghdashloo, James Cromwell, Angela Sarafyan, Michael Stahl-David και Rade Serbedzija.

Με υπόβαθρο την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Τούρκους και με ένα πολύ αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο, η νέα ταινία του παροπλισμένου τα τελευταία χρόνια Terry George, αναμένεται σαν ένα δυνατό δράμα ερμηνειών που μπορεί να αποσπάσει και υποψηφιότητες για Oscar.

Το "The Promise" θα κάνει πρεμιέρα αύριο στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται στις αρχές του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.