Πρώτο Trailer Απο Το "The Book of Henry"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Book of Henry", το δραματικό φίλμ του Colin Trevorrow.

"Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ειδικά στην μικρή προαστιακή πόλη που ζεί η οικογένεια Carpenter. Η μοναχική μητέρα Susan Carpenter (Naomi Watts), εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο μαζί με την οικογενειακή της φίλη Sheila (Sarah Silverman). Ο μικρότερος γιός της Peter (Jacob Tremblay), είναι ένας ζωηρός 8χρονος. Αυτός που φροντίζει για όλους και για όλα με τον δικό του μοναδικό τρόπο, είναι ο μεγαλύτερος γιός της Susan, ο 12χρονος Henry (Jaeden Lieberher) με την αχαλίνωτη δημιουργικότητα.
Προστάτης του αγαπημένου μικρού αδελφού του και ακούραστος υποστηρικτής της εύθραυστης μητέρας του, ο Henry περνά σαν κομήτης κατά την διάρκεια της ημέρας. Η Susan ανακαλύπτει ότι η οικογένεια της διπλανής πόρτας, που περιλαμβάνει και την συμμαθήτρια του Henry, την 12χρονη Christina (Maddie Ziegler), έχει ένα επικίνδυνο μυστικό και πως ο Henry έχει καταστρώσει ένα σχέδιο-έκπληξη για να βοηθήσει. Καθώς το σχέδιο διάσωσης της Christina υλοποιείται με έναν εντυπωσιακό τρόπο, η Susan βλέπει τον εαυτό της να βρίσκεται στο επίκεντρο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Colin Trevorrow ("Safety Not Guaranteed", "Jurassic World"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Gregg Hurwitz ("V" TV Series).

Πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts, Jacob Tremblay, Lee Pace, Sarah Silverman, Maddie Ziegler, Dean Norris, Tonya Pinkins, Jaeden Lieberher, Faith Logan, Bobby Moynihan.

Το "The Book of Henry" θα κυκλοφορήσει στις αίοθσες μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.