Νέο Trailer του "Hercules: The Legend Begins"

0

Η Millennium Films κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του "Hercules: The Legend Begins", της πρώτης απο τις δυο ταινίες με το ίδιο θέμα που θα προβληθούν μέσα στο 2014.

"Στην Ελλάδα του 1200 Π.Χ, μια βασίλισσα γεννά τον γιό του Δία, ένα γιό που προορίζεται να ανατρέψει τον τυραννικό Βασιλιά και να επαναφέρει την ειρήνη σε μια ταραχώδη περιοχή. Αυτός ο πρίγκηπας όμως, ο Ηρακλής, δεν γνωρίζει τίποτα για την πραγματική του ταυτότητα και το πεπρωμένο του. Το μόνο που αναζητά, είναι η αγάπη της Πριγκίπισσας της Κρήτης, η οποία είναι ήδη ταγμένη στο αδελφό του. Οταν ο Ηρακλής μαθαίνει τον πραγματικό σκοπό του, θα πρέπει να επιλέξει: να φύγει με την αληθινή του αγάπη ή να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να γίνει ένας πραγματικός ήρωας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Renny Harlin ("Die Hard II", "Cliffhanger", "Deep Blue Sea"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Daniel Giat, Sean Hood ("Conan the Barbarian" 2011) και Giulio Steve.

Στο ρόλο του Ηρακλή βρίσκεται ο Kellan Lutz(!) ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Richard Reid, Liam McIntyre ("Spartacus"), Scott Adkins, Johnathon Schaech, Rade Serbedzija, Kenneth Cranham, Luke Newberry, Spencer Wilding, Bashar Rahal, Liam Garrigan, Sarai Givaty.

Υστερα απο το απογοητευτικό πρώτο trailer και το δεύτερο επιβεβαιώνει τους φόβους μας για μια μέτρια εως κακή παραγωγή που απλά προσπαθεί να μιμηθεί το “300” και την τηλεοπτική σειρά "Spartacus".

Το "Hercules: The Legend Begins" αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, όμως η Millennium Films θέλοντας να προλάβει την κυκλοφορία του σαφώς ανώτερου "Hercules: The Thracian Wars" του Brett Ratner που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2014, μετέφερε την κυκλοφορία για τις 10 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.