Νέο Trailer Απο Το "Toy Story 4"

0

Η Disney κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Toy Story 4", το τέταρτο φίλμ απο το επιτυχημένο animated franchise της Pixar. Το νέο trailer αποκαλύπτει το ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας για την παλιοπαρέα, σε ενα νέο φίλμ που αν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και πολλές καθυστερήσεις κατά την διάρκεια της παραγωγής του, φαντάζει σαν μια αξιόλογη συνέχεια.

"Ο Woody διέθετε πάντα αυτοπεποίθηση γύρω απο την θέση του στον κόσμο και πάντα είχε ως πρώτη προτεραιότητα την φροντίδα του παιδιού του, είτε αυτό είναι ο Andy, είτε η Bonnie. Όταν όμως η Bonnie προσθέτει ενα νέο διστακτικό παιχνίδι στο δωμάτιο της, ενα νέο περιπετειώδες οδειπορικό μαζί με παλιούς και καινούργιους φίλους θα αποδείξει στον Woody, το πόσο μεγάλος μπορεί να είναι ο κόσμος για ενα παιχνίδι."

Νέο Trailer Απο Το "Toy Story 4"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Josh Cooley ("Riley’s First Date?"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Stephany Folsom, βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter, Lee Unkrich.

Νέο Trailer Απο Το "Toy Story 4"

Τις φωνές τους δανείζουν οι Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Patricia Arquette, Don Rickles, John Ratzenberger, Kristen Schaal, Estelle Harris, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Blake Clark και Bonnie Hunt.

Το "Toy Story 4" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.