Νέο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "The Night House"

0

Η Searchlight Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Night House", το θρίλερ τρόμου του David Bruckner. Το trailer φανερώνει ένα ψυχολογικό θρίλερ τρόμου, που ξεχωρίζει από τα φθηνά θρίλερ που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό.

"Κλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, η Beth μένει μόνη της στο εξοχικό σπίτι δίπλα στη λίμνη, που έχτισε για αυτήν ο άντρας της. Προσπαθεί όσο μπορεί να το διατηρεί, αλλά σύντομα έρχονται οι εφιάλτες. Ανησυχητικά οράματα μια παρουσίας μέσα στο σπίτι που την καλεί, έναν γοητευτικό φάντασμα που την προσελκύει. Παρά την αντίθετη άποψη των φίλων της, η Beth αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα του συζύγου της, αναζητώντας απαντήσεις. Αυτό που ανακαλύπτει είναι μυστικά τόσο παράξενα όσο και ανατριχιαστικά, ένα μυστήριο που είναι αποφασισμένη να λύσει."

Νέο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "The Night House"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Bruckner ("The Ritual", "V/H/S"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ben Collins ("Siren") και Luke Piotrowski ("Stephanie").

Πρωταγωνιστούν οι Rebecca Hall, Stacy Martin, Sarah Goldberg, Evan Jonigkeit, Vondie Curtis-Hall, Samantha Buck, Allie McCulloch, Amy Zubieta, Michael Flores, Amber Anne.

Το "The Night House" που έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 20 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:


 

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.