Νέο Trailer Απο Το "The Laundromat"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Laundromat", το νέο φίλμ του Steven Soderbergh, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγόνοτα και συγκεκριμένα το σκάνδαλο με τα Panama Papers, εκεί όπου ύστερα απο την διαρροή χιλιάδων εγγράφων, αποκαλύφθηκε πως μια δικηγορική εταιρεία (Mossack-Fonseca) διαχειρίζονταν περισσότερους απο 200.000 offshore λογαριασμούς, με σκοπό φυσικά το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Το νέο trailer έρχεται μόλις μερικές ώρες μετά τις αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσαν οι Jürgen Mossack και Ramón Fonseca ενάντια στο Netflix, οι οποίοι εκτός των άλλων απαιτούν να μην προβληθεί η ταινία του Steven Soderbergh.

"Οταν οι ειδυλιακές διακοπές της παίρνουν μια αδιανόητη τροπή, η Ellen Martin (Meryl Streep) αρχίζει να ερευνά ενα ψεύτικο ασφαλίστηριο συμβόλαιο που θα την οδηγήσει σε ενα μονοπάτι αμφισβητούμενων συμφωνιών που συνδέονται με μια δικηγορική εταιρεία του Παναμά, η οποία φρόντιζε οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου να γίνονται ακόμη πιο πλούσιοι.
Οι γοητευτικοί και πολύ καλοντυμένοι ιδρυτές της εταιρείας Jürgen Mossack (Gary Oldman) και Ramón Fonseca (Antonio Banderas), αποτελούν αυθεντίες στον τρόπο που οι θυγατρικές εταιρείες και οι offshore λογαριασμοί βοηθούν τους πλούσιους και τους ισχυρούς να ευημερούν. Είναι έτοιμοι να μας δείξουν πως το πρόβλημα της Ellen αποτελεί μόνο ενα ίχνος απο την φοροδιαφυγή, τις δωροδοκίες και τις άλλες παράνομες γελοιότητες που οι σούπερ πλούσιοι του κόσμου διαπράτουν για να υποστηρίξουν το διεφθαρμένο οικονομικό σύστημα."

Νέο Trailer Απο Το "The Laundromat"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Steven Soderbergh ("Traffic", "Ocean’s Eleven", "Erin Brockovich"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Scott Z. Burns ("Contagion"), βασισμένος στο "Secrecy World" του βραβευμένου με Pulitzer ρεπόρτερ Jake Bernstein. Πρωταγωνιστούν οι Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, Jeffrey Wright, Robert Patrick, David Schwimmer, Will Forte, Matthias Schoenaerts, Rosalind Chao, Kunjue Li, Ming Lo, James Cromwell και Sharon Stone.

Το "The Laundromat" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 18 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.