Νέο Trailer Από Το "The Green Knight"

0

Η A24 κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Green Knight", το φιλμ φαντασίας του David Lowery, που είναι βασισμένο στο μύθο του Gawain και του Πράσινου Ιππότη. Το νέο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο φιλμ φαντασίας, με ενδιαφέρουσα μυθολογία και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Θετικές εντυπώσεις, που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το φιλμ είναι ακατάλληλο για κάτω των 18, αφήνουν ελπίδες για ένα αξιόλογο φιλμ φαντασίας.

"Μια επική περιπέτεια φαντασίας που είναι βασισμένη στον διαχρονικό Αρθούριο μύθο. Το 'The Green Knight' αφηγείται την ιστορία του Sir Gawain (Dev Patel), του απερίσκεπτου και πεισματάρη ανιψιού του Βασιλιά Αρθούρου, που ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον διαβόητο Green Knight, έναν τεράστιο, πρασινωπό ξένο που δοκιμάζει τους άνδρες. Σε αυτή την πορεία, ο Gawain θα αντιμετωπίσει φαντάσματα, γίγαντες, κλέφτες και απατεώνες, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει τον χαρακτήρα του και θα αποδείξει την αξία του στα μάτια της οικογένειας και του βασιλείου, πριν αντιμετωπίσει την απόλυτη δοκιμασία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Lowery ("A Ghost Story", "The Old Man & the Gun"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Dev Patel ("Hotel Mumbai"), Alicia Vikander ("Ex Machina"), Joel Edgerton ("Red Sparrow"), Sarita Choudhury, Sean Harris, Kate Dickie, Barry Keoghan, Erin Kellyman.

Το "The Green Knight" που καθυστέρησε να κυκλοφορήσει για περισσότερο από ένα χρόνο, τελικά θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 30 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "The Green Knight"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.