Νέο Trailer Απο Το "The Current War"

0

Τον Σεπτέμβριο του 2017, είχαμε δημοσιεύει ενα άρθρο με το πρώτο trailer του "The Current War", το βιογραφικό δράμα του Alfonso Gomez-Rejon. Σχεδόν δυο χρόνια μετά και χωρίς το φίλμ να έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις αίθουσες, η 101 Studios κυκλοφόρησε ενα νέο trailer που θέλει να μας θυμίσει πως το φίλμ υπάρχει ακόμη και πώς πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει (επιτέλους) στις αίθουσες.

"Η ιστορία εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 1880 και εστιάζει σε τρείς οραματιστές που μάχονται για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, τους Edison, Westinghouse & Tesla. Ο Thomas Edison υποστήριξε για την διανομή ηλεκτρικής ενέργειας την χρήση του συνεχούς ρεύματος, ενώ ο George Westinghouse και ο συνεργάτης του Nikolai Tesla, υποστήριξαν τη χρήση του εναλλασσόμενου ρεύματος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alfonso Gomez-Rejon ("Me and Earl and the Dying Girl"), το σενάριο υπογράφει ο Michael Mitnick ("Vinyl"), ενώ στην θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Timur Bekmambetov, Basil Iwanyk, Steve Zaillian και Garrett Basch.

Στο ρόλο του Thomas Edison βρίσκεται ο Benedict Cumberbatch ("Doctor Strange"), ο Michael Shannon ("Midnight Special") υποδύεται τον George Westinghouse, ενώ ο Nicholas Hoult ("X-Men") υποδύεται τον Nikola Tesla. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Katherine Waterston ("Alien: Covenant"), Tom Holland ("The Impossible"), Sienna Miller, Tuppence Middleton, Matthew Macfadyen, Tom Sweet και Celyn Jones.

Νέο Trailer Απο Το "The Current War"

Η ιστορία γύρω απο την διανομή ηλεκτρικής ενέργειας στην Αμερική, υπήρξε όπως κανείς μπορεί να καταλάβει μια ιδιαίτερα σκοτεινή υπόθεση, με μεγαλύτερο θύμα της τον Nikola Tesla, τον ιδιοφυή Σέρβο επιστήμονα, που για πολλούς υπήρξε ο πραγματικός εφευρέτης του ηλεκτρικού φωτός και θύμα των αθέμιτων πρακτικών του παμπόνηρου Thomas Edison, αλλά και της "αφελούς" επιθυμίας του να προσφέρει την ηλεκτρική ενέργεια δωρεάν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Νέο Trailer Απο Το "The Current War"

Αν και το φίλμ του Alfonso Gomez-Rejon διαθέτει πλούσιο cast και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η μεγάλη καθυστέρηση της κυκλοφορίας της στις αίθουσες, σε συνδυασμό με τα συμπληρωματικά γυρίσματα, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά γύρω απο το τελικό αποτέλεσμα.

Το "The Current War" που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ελέω Harvey Weinstein, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.