Νέο Trailer Απο Το "Scary Stories to Tell in the Dark"

0

Η CBS Films κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Scary Stories to Tell in the Dark", το θρίλερ-τρόμου που είναι βασισμένο στις ιστορίες του Alvin Schwartz. Το νέο trailer φανερώνει ενα διαφορετικό θρίλερ-τρόμου, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και κάποιες πραγματικά ανατριχιαστικές σκηνές, που οι θαυμαστές του είδους θα εκτιμήσουν.

"Αμερική 1968. Η αλλαγή βρίσκεται στον αέρα, όμως μακριά απο τις ταραχές των πόλεων, υπάρχει η μικρή πόλη του Mill Valley, εκεί όπου για πολλές γενιές η σκιά της οικογένειας των Bellows εξακολουθεί να πλανάται. Μέσα στην έπαυλη τους, στην άκρη της πόλης, βρίσκεται η Sarah, ενα μικρό κορίτσι με τρομακτικά μυστικά που έχουν μετατρέψει την βασανισμένη ζωή της σε μια σειρά τρομακτικών ιστοριών, γραμμένων σε ενα βιβλίο που υπερβαίνει το χρόνο, ιστορίες που θα γίνουν ιδιαίτερα αληθινές για μια ομάδα εφήβων που θα ανακαλύψουν το τρομακτικό σπίτι της Sarah."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο André Øvredal ("Trollhunter", "The Autopsy of Jane Doe"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Guillermo Del Toro σε συνεργασία με τους Dan Hageman & Kevin Hageman, το δίδυμο πίσω απο τις animated ταινίες "Hotel Transylvania", "The Lego Movie" και της τηλεοπτικής animated σειράς "Trollhunters".

Πρωταγωνιστούν οι Gil Bellows, Dean Norris, Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Javier Botet, Jane Moffat, Lorraine Toussaint, Austin Abrams.

Το "Scary Stories to Tell in the Dark" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Scary Stories to Tell in the Dark"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.