Νέο Trailer Απο Το "Marriage Story"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Marriage Story", το δραματικό φίλμ του Noah Baumbach. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα με δόσεις μαύρης κωμωδίας, δυνατές ερμηνείες και φιλοδοξίες για Oscar.

"Ο Charlie (Driver) είναι ένας συγγραφέας θεατρικών έργων που θέλει να μείνει στην Νέα Υόρκη. Η Nicole (Johansson) είναι μια ηθοποιός που εξασφάλισε εναν σημαντικό τηλεοπτικό ρόλο που την αναγκάζει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Η γεωγραφική αντιπαράθεση τους θα τεστάρει μια ήδη διαταραγμένη σχέση. Καθώς το 'Marriage Story' ξεκινά, το διαζύγιο του ζευγαριού είναι καθοδόν, με την κάθε πλευρά να στρατολογεί δικηγόρους που αναπτύσουν διαφορετικές στρατηγικές."

Νέο Trailer Απο Το "Marriage Story"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Noah Baumbach ("Frances Ha", "Mistress America"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda, Ray Liotta, Merritt Wever, Azhy Robertson, Mark O’Brien, Wallace Shawn, Martha Kelly και Julie Hagerty.

Το "Marriage Story" που απέσπασε πολύ καλές στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου, ενώ ενα μήνα αργότερα (6 Δεκεμβρίου) θα διατεθεί μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Marriage Story"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.