Νέο Trailer Απο Το "I Think We’re Alone Now"

0

Η Momentum Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "I Think We’re Alone Now", το μεταποκαλυπτικό δράμα της Reed Morano.

"Ο Del (Peter Dinklage) είναι μόνος του στον κόσμο. Υστερα απο τον αφανισμό της ανθρωπότητας, ο Del ζεί στην μικρή, άδεια πόλη του, ικανοποιημένος μέσα στην απομόνωση και την ουτοπία που μεθοδικά δημιούργησε για τον εαυτό του, μέχρι την στιγμή που θα τον ανακαλύψει η Grace (Elle Fanning), μια παρείσακτη της οποίας το παρελθόν και τα κίνητρα είναι άγνωστα. Και το χειρότερο της υπόθεσης: η Grace θέλει να μείνει μαζί του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Reed Morano, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Mike Makowsky ("Take Me"). Πρωταγωνιστούν οι Peter Dinklage ("Game of Thrones"), Elle Fanning ("The Neon Demon"), Charlotte Gainsbourg ("Nymphomaniac") και ο Paul Giamatti ("Sideways", "Billions").

Αν και το φίλμ της Morano διαθέτει εξαιρετική κινηματογράφηση και αξιόλογες ερμηνείες, ο χαμηλός προϋπολογισμός και η επιφανειακή ιστορία, έχουν σαν αποτέλεσμα ένα βαρετό και αργό φίλμ που δεν ενθουσίασε το κοινό του Φεστιβάλ του Sundance.

Το "I Think We’re Alone Now" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.