Νέο Trailer Απο Το "The Space Between Us"

0

Η STX Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Space Between Us", την sci-fi ταινία του Peter Chelsom.

"Εχοντας αποκτήσει μια διαρκή επαφή μέσα απο την οθόνη του υπολογιστή, η Tulsa (Britt Robertson), μια έξυπνη και ζωηρή κοπέλα απο το Colorado, σχηματίζει ένα ρομαντικό δεσμό με τον Gardner (Asa Butterfield), ο οποίος μεγάλωσε σε ένα διαστημικό σταθμό στον πλανήτη Αρη, ύστερα απο τον θάνατο της μητέρας του που πέθανε κατά την διάρκεια της γέννας στον κόκκινο πλανήτη. Παρά την αντίθετη άποψη των επιστημόνων που τον ανέθρεψαν, ο Gardner ταξιδεύει στην Γή για να γνωρίσει την Tulsa, θέτοντας έτσι τον ευαίσθητο οργανισμό του (και την σχέση τους) σε κίνδυνο."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Chelsom ("Serendipity"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Allan Loeb ("Wall Street: Money Never Sleeps"). Πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield, Britt Robertson, Carla Gugino, Gary Oldman, BD Wong, Janet Montgomery, Lora Martinez-Cunningham, Jenny Gabrielle, Sarah Minnich, John-Paul Howard.

Αν και το φίλμ του Peter Chelsom ξεκίνησε με τον χαρακτήρα του sci-fi, τα δυο πρώτα trailers φανερώνουν περισσότερο ένα cheesy εφηβικό ρομάντζο και πολύ λιγότερο ένα φίλμ επιστημονικής φαντασίας.

Το "The Space Between Us" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του χρόνου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.