Νέο Trailer Απο Το "Ismael’s Ghosts"

0

Η Magnolia Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Ismael's Ghosts". Υστερα απο την απογοητευτική πρεμιέρα του φίλμ στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών, ο σκηνοθέτης Arnaud Desplechin προέβη σε εκτεταμένα συμπληρωματικά γυρίσματα, που σύμφωνα με τις τελυταίες πληροφορίες άλλαξαν δραματικά τον τόνο του φίλμ.

"Ο Ismaël Vuillard είναι δημιουργός ταινιών. Αυτή τη στιγμή γυρίζει μια καινούργια, που εστιάζει στον Ivan, έναν άτυπο διπλωμάτη που είναι εμπνευσμένος απο τον αδελφό του. Μαζί με τον Bloom, τον πεθερό του, ο Ismaël ακόμα θρηνεί τον θάνατο της Carlotta, που πέθανε πρίν απο είκοσι χρόνια. Παρόλα αυτά, ξεκίνησε την ζωή του απο την αρχή με την Sylvia. Η Sylvia είναι το φώς του. Τότε η Carlotta επιστρέφει απο τους νεκρούς. Η Sylvia φεύγει έντρομη. Ο Ismaël απορρίπτει την Carlotta. Εξω φρενών απο αυτό το μαρτύριο, ο Ismaël εγκαταλείπει τα γυρίσματα του φίλμ και κλείνεται στο πατρικό του σπίτι στο Roubaix. Εκεί, ζεί σαν ερημίτης, πολιορκημένος απο τα φαντάσματα του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Arnaud Desplechin ("La sentinelle", "Jimmy P."), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τις Léa Mysius και Julie Peyr.

Πρωταγωνιστούν οι Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Mathieu Amalric, Alba Rohrwacher, Louis Garrel, Hippolyte Girardot, Samir Guesmi, László Szabó.

Το "Ismael's Ghosts" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στην Άνοιξη.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.