Trailer Απο Το "Evil" Του CBS

0

Το CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Evil", την δραματική σειρά των Michelle King και Robert King. Το πρώτο trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα σειρά, που φαίνεται να ακολουθεί την συνταγή του "The X-Files", με την επιφυλακτική επιστήμονα και τον πιο δεκτικό στο μεταφυσικό συνεργάτη της.

"Ενα ψυχολογικό μυστήριο που εξερευνά την αντιπαράθεση της επιστήμης με την θρησκεία και την προέλευση του κακού. Η σειρά εστιάζει σε μια σκεπτικίστρια ψυχολόγο-εγκληματολόγο, που ενώνει τις δυνάμεις της με εναν εκπαιδευόμενο ιερέα για να ερευνήσουν και να αξιολογήσουν την λίστα της Εκκλησίας με τα υποτιθέμενα θαύματα, δαιμονισμούς και ανεξήγητα φαινόμενα."

Trailer Απο Το "Evil" Του CBS

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Robert King και Michelle King, το δίδυμο πίσω απο τις σειρές "The Good Wife", "The Good Fight" και "BrainDead".

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο αποτελούν η Katja Herbers ("Manhattan", "Westworld") και ο Mike Colter ("Luke Cage", "The Defenders"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Emerson ("Lost"), Aasif Mandvi, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp.

Το "Evil" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο, στο CBS.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.