Το "The Man Who Sold The Moon" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία Bainframe του Allen Bain απέκτησε τα δικαιώματα του "The Man Who Sold The Moon", της sci-fi νουβέλας του Robert A. Heinlein, που εκδόθηκε το 1951.

"Το βιβλίο αφήγειται την ιστορία του Delos D. Harriman, ενός businessman με το όνειρο να βοηθήσει την ανθρωπότητα να ταξιδέψει έξω απο την Γή. Σαν νεαρός επιχειρηματίας ξεκινά μια διαστημική εταιρεία με σκοπό την αποικιοποίηση της Σελήνης και την δημιουργία του σπιτικού που δεν είχε ποτέ. Παθιασμένος και αποφασισμένος, ο Harriman οδηγείται στα όρια του και μαζί του παρασύρει ολόκληρη την ανθρωπότητα στο νέο της εξελικτικό βήμα."

Σύμφωνα με τον Allen Bain:

"Αυτή η ιστορία εμπνέει γιατί ο ιδιωτικός διαστημικός αγώνας συμβαίνει τώρα και θα γίνει πραγματικότητα μέσα στην επόμενη δεκαετία. Αυτή δεν είναι κάποια τραβηγμένη ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Είναι κάτι που θα βιώσουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας. Και μάλιστα συμπίπτει με την χθεσινή ανακοίνωση της NASA για την ανακάλυψη νερού στον Άρη. Το 'The Man Who Sold the Moon' μας επιτρέπει να φανταστούμε το πως θα εξελιχθεί ο διαστημικός αγώνας, όμως κατά βάθος αποτελεί ένα συναρπαστικό πορτραίτο ενός πολύπλοκου χαρακτήρα με ένα απίθανο όνειρο."

Ο Robert A. Heinlein ("Starship Troopers", "Stranger In A Strange Land") που απεβίωσε το 1988, θεωρείται ένας απο τους κορυφαίους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας με περισσότερες απο 100 εκατομμύρια πωλήσεις βιβλίων, που έχουν κυκλοφορήσει σε 29 γλώσσες.

The-Man-Who-Sold-The-Moon-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.