Το Starz Παρήγγειλε Την 1η Σαιζόν Του "American Gods"

0

Υστερα απο μια μακροχρόνια και ταραχώδη προετοιμασία, το "American Gods", η δημοφιλής νουβέλα φαντασίας του Neil Gaiman, μεταφέρεται και επίσημα στην μικρή οθόνη, καθώς το δίκτυο Starz ανακοίνωσε ότι παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν χωρίς καν την ψυχοφθόρο διαδικασία του πιλοτικού επεισοδίου.

"Η πλοκή εστιάζει σε ένα επερχόμενο πόλεμο ανάμεσα στους παλαιούς και τους νέους θεούς: οι παραδοσιακοί θεοί με τις βιβλικές και μυθολογικές ρίζες, αρχίζουν να χάνουν πιστούς απο μια νέα ομάδα θεών που αντανακλούν την αγάπη της σύγχρονης κοινωνίας για χρήματα, τεχνολογία, Μ.Μ.Ε, διασημότητα και ναρκωτικά. Ο πρωταγωνιστής, Shadow Moon, είναι ένας πρώην κατάδικος που γίνεται σωματοφύλακας και συνταξιδιώτης του Mr. Wednesday, ενός απατεώνα που στην πραγματικότητα είναι ένας απο τους παλαιότερους θεούς, που βρίσκεται σε ένα ταξίδι αναζήτησης και προετοιμασίας των δυνάμεων για τον επερχόμενο πόλεμο με τις νέες θεότητες."

Την μεταφορά της νουβέλας έχουν αναλάβει οι Bryan Fuller ("Hannibal", "Pushing Daisies") και Michael Green ("Heroes"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Neil Gaiman.

Σύμφωνα με την δήλωση του δημιουργού Neil Gaiman:

"Είμαι ενθουσιασμένος, φοβισμένος, ικανοποιημένος, νευρικός, αλλά και γεμάτος προσμονή. Η ομάδα που θα μεταφέρει τον κόσμο του American Gods στην μικρή οθόνη, είναι απο τις καλύτερες που θα μπορούσε. Είμαι ανακουφισμένος και πεπεισμένος ότι το μωρό μου είναι σε καλά χέρια. Τώρα θα προχωρήσουμεστην συναρπαστική διαδικασία της επιλογής των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τον Shadow, την Wednesday, την Laura..."

Η νουβέλα που κυκλοφόρησε το 2001, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες απο 30 γλώσσες και έχει κερδίσει αναρίθμητες διακρίσεις που περιλαμβάνουν τα βραβεία Hugo, Nebula και Bram Stoker.

O Bryan Fuller Μιλά Για Το "American Gods"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.