Στις 2 Ιουνίου η Πρεμιέρα της 3ης Σαιζόν του "The Killing"

0

Οταν τον περασμένο Ιούλιο το τηλεοπτικό AMC ανακοίνωνε ότι ακυρώνει το "The Killing", κανείς δεν πίστευε ότι 11 μήνες μετά η σειρά θα επέστρεφε, τουλάχιστον όχι στο ίδιο δίκτυο. Ομως, και υπό την απειλή της παραγωγού της σειράς Veena Sud να μεταφέρει τη σειρά σε νέα στέγη, το AMC το ξανασκέφτηκε και έτσι παρήγγειλε ολόκληρη την τρίτη σαιζόν που θα αποτελείται απο 10 επεισόδια.

Βασισμένο στη Δανέζικη τηλεοπτική σειρά "Forbrydelson" το "The Killing" αποτέλεσε μια απο τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης για το 2011, με την πρώτη σαιζόν ειδικά, να κερδίζει κοινό και κριτικούς.

Οι δύο πρώτες σαιζόν επικεντρώθηκαν γύρω απο το φόνο μιας νεαρής κοπέλας στο Seattle και την προσπάθεια της τοπικής αστυνομίας να βρεί τον δολοφόνο της. Οι εξαιρετικές ερμηνείες απο το πολύ καλό cast της σειράς σε συνδυασμό με την πολύ καλή σκηνοθεσία και την μουντή ατμόσφαιρα δημιούργησαν ένα μυστηριώδες και εθιστικό αστυνομικό θρίλερ.

Η τρίτη σαιζόν θα εξελίσεται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων:

"Ταραγμένη απο τα γεγονότα της υπόθεσης της Rosie Larsen, η Sarah Linden έχει πλέον αποσυρθεί απο την Αστυνομία. Οταν όμως ο πρώην συνάδελφος της, Stephen Holder επικοινωνεί μαζί της για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με μια σειρά βίαιων φόνων, η Linden νιώθει την επιθυμία να επιστρέψει στη δουλειά της."

Αν και το πρωταγωνιστικό δίδυμο των ηθοποιών Mireille Enos ("World War Z") και Joel Kinnaman ("RoboCop"), τον τελευταίο καιρό κλείνει συνεχώς ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες, δεν δίστασαν καθόλου να επιστρέψουν στους αγαπημένους τους ρόλους στο "The Killing", ενώ τα νέα πρόσωπα της τρίτης σαιζόν θα είναι ο Peter Sarsgaard ("Jarhead"), ο Elias Koteas ("Let Me In") και η Amy Seimetz ("Upstream Color").

Με τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια παραγωγό, το μόνο που χρειάζεται η τρίτη σαιζόν είναι μια καλή ιστορία...

Η τρίτη σαιζόν του "The Killing", θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 2 Ιουνίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.