Πρώτο Trailer Από Το "Wireless" Του Quibi

0

Το Quibi κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από "Wireless", την νέα τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming για κινητά. Σύμφωνα με το Quibi, η νέα σειρά διαθέτει διαδραστικά χαρακτηριστικά, καθώς αν ο θεατής παρακολουθεί με το κινητό του σε οριζόντια θέση βλέπει την κινηματογραφική εκδοχή, ενώ αν γυρίσει σε λειτουργία πορτραίτου, τότε βλέπει το κινητό του πρωταγωνιστή σαν είναι το δικό του. Πέρα όμως από αυτήν την πρωτοτυπία, το πρώτο trailer φανερώνει μια πρόχειρη πλοκή, σε ένα θρίλερ επιβίωσης γεμάτο με σεναριακές τρύπες.

"Μέσα από έναν όχι και τόσο πολυσύχναστο δρόμο στα όρη του Colorado, ο φοιτητής του κολεγίου Andy Braddock (Tye Sheridan) οδηγεί με προορισμό ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι και με σκοπό να αναθερμάνει την σχέση του με την πρώην σύντροφο του. Καθώς ο Andy οδηγεί, χάνει την προσοχή του από μια κλήση στο κινητό και βγαίνει εκτός πορείας και πέφτει σε μια ρεματιά. Τραυματισμένος και μόνος του, ο Andy προσπαθεί να επικοινωνήσει με το κινητό του, λίγο πριν εξαντληθεί η μπαταρία του. Όμως η βοήθεια απέχει πολύ περισσότερο από μια τηλεφωνική κλήση..."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Zach Wechter και Jack Seidman, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγού μαζί με τον σκηνοθέτη Steven Soderbergh. Πρωταγωνιστούν οι Tye Sheridan ("Ready Player One"), Andie MacDowell ("Groundhog Day"), Lukas Gage, Eric Dane, Joel Bishop, Mace Coronel, Pamela L. Paek, Francesca Reale, Debbie Sainsbury, Vaughn Travis.

Το "Wireless" θα διατεθεί μέσα από την εφαρμογή για κινητά του Quibi, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Wireless"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.