Πρώτο Trailer Απο Το "The Feed" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Feed", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης sci-fi νουβέλας του Nick Clark Windo. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που θυμίζει κάτι απο το "Black Mirror", χωρίς όμως να φαίνεται πως έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο.

"Η σειρά εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον, εκεί όπου οι άνθρωποι μπορούν να 'κατεβάζουν' δεδομένα απο το δίκτυο απεύθειας στον εγκέφαλο τους μέσα απο το Feed, μια νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η ιστορία ακολουθεί τους Tom & Meredith Hatfield, ένα ζευγάρι και την 6χρονη κόρη τους, που κάνουν ότι μπορούν για να παραμείνουν εκτός του δικτύου, παρά την οικογενειακή σύνδεση τους με το επικίνδυνο δημιούργημα. Ο πατέρας του Tom είναι ο δημιουργός του μέσου, ενώ η μητέρα του είναι η CEO. Οταν προκύπτουν βίαιες επιπλοκές γύρω απο το Feed, που απειλούν την ζωές των χρηστών του, το ζευγάρι θα πρέπει να ξεμπλέξει το κουβάρι την πολύπλοκης οικογενειακής ιστορίας τους, για να επιβιώσουν και να σώσουν την ανθρωπότητα."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει η Channing Powell ("White Collar", "The Walking Dead"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Stephen Lambert και Susan Hogg. Την σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Carl Tibbetts ("Humans", "Black Mirror"), Tinge Krishnan ("Dimensions"), Misha Manson-Smith ("Ordinary Lies"), Jill Robertson ("Harlots") και Colin Teague ("Da Vinci's Demons").

Πρωταγωνιστούν οι Guy Burnet ("Counterpart"), David Thewlis ("Harry Potter and the Prisoner of Azkaban"), Michelle Fairley ("Game of Thrones"), Osy Ikhile, Simran Kaur, Jing Lusi, Jeremy Neumark Jones, Shaquille Ali-Yebuah, Chris Reilly, Nina Toussaint-White.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Amazon στις 22 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.