Πρώτο Trailer Απο Το "American Gods"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "American Gods", την τηλεοπτική μεταφορά της δημοφιλούς νουβέλας φαντασίας του Neil Gaiman. Αν και το πρώτο trailer δεν διαθέτει πολλές action σκηνές, μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια πολύ υψηλού επιπέδου παραγωγή με σκοτεινό και βίαιο τόνο.

"Η πλοκή εστιάζει σε ένα επερχόμενο πόλεμο ανάμεσα στους παλαιούς και τους νέους θεούς: οι παραδοσιακοί θεοί με τις βιβλικές και μυθολογικές ρίζες, αρχίζουν να χάνουν πιστούς απο μια νέα ομάδα θεών που αντανακλούν την αγάπη της σύγχρονης κοινωνίας για χρήματα, τεχνολογία, Μ.Μ.Ε, διασημότητα και ναρκωτικά. Ο πρωταγωνιστής, Shadow Moon, είναι ένας πρώην κατάδικος που γίνεται σωματοφύλακας και συνταξιδιώτης του Mr. Wednesday, ενός απατεώνα που στην πραγματικότητα είναι ένας απο τους παλαιότερους θεούς, που βρίσκεται σε ένα ταξίδι αναζήτησης και προετοιμασίας των δυνάμεων για τον επερχόμενο πόλεμο με τις νέες θεότητες."

Την μεταφορά της νουβέλας έχουν αναλάβει οι Bryan Fuller ("Hannibal", "Pushing Daisies") και Michael Green ("Heroes"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Neil Gaiman.

Πρωταγωνιστούν οι Ricky Whittle ("The 100"), Emily Browning ("Sucker Punch"), Ian McShane ("Ray Donovan"), Pablo Schreiber ("The Brink"), Yetide Badaki, Bruce Langley ("Deadly Waters"), Jonathan Tucker ("Kingdom"), Crispin Glover ("Charlie's Angels"), Cloris Leachman ("Malcom in The Middle"), Peter Stormare ("Fargo"), Chris Obi ("Snow White and the Huntsman"), Mousa Kraish ("Fast & Furious") και η Gillian Anderson ("The X-Files") που προστέθηκε στο cast πρίν απο μερικές ημέρες.

Πρώτο Trailer Απο Το "American Gods"

Τα γυρίσματα της πολύ φιλόδοξης και ακριβής σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει μέσα στο 2017...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.