Πρώτο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "The Deuce"

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τρίτη σεζόν του "The Deuce", της δραματικής τηλεοπτικής σειράς του David Simon, που καταγράφει την νομιμοποίηση της βιομηχανίας του πορνό και την επιδημία των ναρκωτικών στα τέλη της δεκαετίας του 70'. Υστερα απο δυο σεζόν που η αλήθεια είναι πως δεν κατάφεραν να κάνουν την σειρά ιδιαίτερα δημοφιλή, το "The Deuce" του Simon επιστρέφει με την τρίτη, που θα είναι και η τελευταία.

"Η σειρά καταγράφει την νομιμοποίηση και την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό στην Νέα Υόρκη του 70' και παρουσιάζει τον σκληρό και παρακμιακό κόσμο του Manhattan, μέχρι την εμφάνιση του ιού HIV, την βία απο την επιδημία της κοκαϊνης και την ανανεωμένη αγορά του real estate που έδωσε τέλος στην άσεμνη αναταραχή."

Πρώτο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "The Deuce"

Δημιουργός της σειράς είναι ο David Simon ("The Wire", "Treme"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον George Pelecanos ("The Wire").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται ο James Franco ("127 Hours"), ο οποίος υποδύεται τα δίδυμα αδέλφια Vincent και Frankie Martino, δυο κεντρικούς παίκτες στον υπόκοσμο της Times Square και η Maggie Gyllenhaal ("The Dark Knight"), η οποία υποδύεται την Candy, μια πόρνη της Times Square με επιχειρηματικές βλέψεις, που σύντομα θα εισέλθει στην ανερχόμενη βιομηχανία του πορνό.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Emily Meade, Gary Carr, Margarita Levieva, Dominique Fishback, Gbenga Akinnagbe, Chris Bauer, Chris Coy .

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του "The Deuce", θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.