Πρώτο Trailer Απο Την 4η Σαιζόν Του "Arrow"

0

Το δίκτυο CW, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την τέταρτη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Arrow". Το trailer είναι γεμάτο σκηνές δράσης, ενώ παρουσιάζει και τους νέους χαρακτήρες της σαιζόν, όπως τον Constantine, τον Mr. Terrific, τον Anarky και τον κεντρικό "κακό" Damien Darhk.

"O Oliver είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη ζωή του εκδικητή και να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή με την Felecity, όμως όταν μια νέα απειλή αναδύεται στην Starling City - που πλέον ονομάζεται Star City πρός τιμήν του Ray Palmer που θεωρείται νεκρός - ο Oliver αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση, με την κάλυψη της ομάδας των ηρώων και φίλων του."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti ("The Flash", "Green Lantern"), Andrew Kreisberg (Warehouse 13) και Marc Guggenheim ("Eli Stone").

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Katie Cassidy, Caity Lotz, Colton Hayne, Brandon Routh, John Barrowman..

Τα νέα πρόσωπα της τρίτης σαιζόν θα είναι ο Matt Ryan, Echo Kellum, Alexander Calvert, Neal McDonough, Rutina Wesley, Parker Young και Jeri Ryan.

Αν και η τρίτη σαιζόν έδειξε σημάδια κόπωσης, η σειρά του Greg Berlanti εξακολουθεί να διαθέτει μια όμορφη αισθητική και εξαιρετικά χορογραφημένες σκηνές δράσης και αν η τέταρτη σαιζόν επιφυλάσσει μια πιο καλογραμμένη πλοκή, τότε η σειρά μπορεί να ξαναπάρει "τα πάνω" της.

Η τέταρτη σαιζόν του "Arrow" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.