Πρώτο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Manhattan"

0

Υστερα απο ένα σύντομο teaser, το WGN America κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν "Manhattan", της δραματικής τηλεοπτικής σειράς του Sam Shaw, που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη τηε περσινής σαιζόν.

Το trailer προσφέρει μερικά στοιχεία γύρω απο την μοίρα του Frank Winter, ενώ παρουσιάζει και τον William Petersen, που θα υποδυθεί τον Συνταγματάρχη Emmett Darrow, τον αινιγματικό νέο επικεφαλής της βάσης, που θεωρεί οτι η δημιουργία της ατομικής βόμβας αποτελεί μια θεϊκή αποστολή.

"Η σειρά ακολουθεί τις περίπλοκες ζωές των κατοίκων του Los Alamos στο New Mexico, καθώς αγωνίζονται να πυροδοτήσουν την πρώτη πυρηνική βόμβα της ιστορίας. Κλειδωμένοι στην πιο κρυφή πόλη του κόσμου, οι επιστήμονες και οι οικογένειες τους έχουν παραδώσει τις ελευθερίες τους, έχουν θέσει σε κίνδυνο τους γάμους τους και έχουν θυσιάσει ακόμα και την λογική τους για να τερματίσουν έναν αιματοβαμμένο πόλεμο και να εισέλθουν σε έναν καινούργιο. Ο Ψυχρός Πόλεμος βρίσκεται στον ατομικό ορίζοντα, ενώ την ίδια ώρα ξένοι κατάσκοποι και ένα κλίμα παράνοιας απειλεί να καταστρέψει το εγχείρημα απο μέσα."

Δημιουργός της σειρά είναι ο Sam Shaw ("Masters of Sex"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Thomas Schlamme («The West Wing»), που εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι John Benjamin Hickey, Olivia Williams, Ashley Zuckerman, Katja Herbers, Rachel Brosnahan, Harry Lloyd, Daniel Stern, ενώ τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι οι Mamie Gummer ("The Good Wife"), Griffin Dunne ("Dallas Buyers Club"), Neve Campbell ("Mad Men") και William Petersen ("CSI: Crime Scene Investigation").

Υστερα απο μια εξαιρετική πρώτη σαιζόν (διαβάστε την κριτική μας), η σειρά-έκπληξη του WGN America θα επιστρέψει για τον δεύτερο κύκλο στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.