Πρώτο Trailer Απο Το "The White Princess"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The White Princess", την νέα τηλεοπτική σειρά εποχής, που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια.

"Το The White Princess είναι ένα συναρπαστικό ιστορικό δράμα αφηγούμενο με μοναδικό τρόπο απο την οπτική των γυναικών που παλεύουν για τον Αγγλικό θρόνο: την Lizzie (Jodie Comer), την Lady Margaret Beaufort (Michelle Fairley) και την πλούσια χήρα Queen Elizabeth Woodville (Essie Davis).

Η ιστορία ξεκινά καθώς μια απο τις πιο ταραχώδεις εποχές της πολιτικής ιστορίας της Αγγλίας (The War of the Roses), φτάνει στο τέλος της. Μια άβολη ειρήνη συνάπτεται όταν ο Βασιλιάς King Richard III γνωρίζει την ήττα στην Μάχη του Bosworth και ο νικητής Henry Tudor - ο επερχόμενος King Henry VII (Jacob Collins-Levy), παντρεύεται την Lizzie, μια πριγκήπισσα απο έναν αντίπαλο οίκο και πρώην ερωμένη του Ριχάρδου του Τρίτου."

Πρώτο Trailer Απο Το "The White Princess"

Το σενάριο της σειράς που αποτελεί την συνέχεια του "The White Queen", υπογράφει η Emma Frost ("The Man in the High Castle"), βασισμένη στο βιβλίο της Philippa Gregory.

Πρωταγωνιστούν οι Jodie Comer, Michelle Fairley, Essie Davis, Jacob Collins-Levy, Chris Barnicoat, Ian Massey, Katie Powles, Samuel Rush, Taynee Lord, Rebecca Benson.

Το "The White Princess" θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Απριλίου στο Starz.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.