Πρώτες Πληροφορίες Γύρω Απο Το "Mandalorian" Την Σειρά Του "Star Wars"

0

Τον περασμένο Μάρτιο είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της Disney να υλοποιήσει μια τηλεοπτική σειρά εμπνευσμένη απο το σύμπαν του "Star Wars", με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Jon Favreau ("Iron Man", "Cowboys & Aliens", "The Jungle Book"). Σήμερα, ο σκηνοθέτης που έχει γράψει το σενάριο της σειράς αποκάλυψε την πλοκή και τον τίτλο της πρώτης live-action τηλεοπτικής σειράς του "Star Wars", που ονομάζεται "Mandalorian".

"Υστερα απο τις ιστορίες του Jango και Boba Fett, ένας άλλος πολεμιστής αναδύεται στο σύμπαν του 'Star Wars'. Το 'Mandalorian' εξελίσσεται ύστερα απο την πτώση της αυτοκρατορίας και πρίν απο την εμφάνιση του First Order. Μέσα απο την σειρά ακολουθούμε την πορεία ενός μοναχικού πολεμιστή στα όρια του γαλαξία, πολύ μακριά απο την εξουσία της New Republic."

Οσον αφορά τους πρωταγωνιστές, τις πληροφορίες είναι ελάχιστες, ανα και κάποιες φήμες αναφέρουν σαν φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Pedro Pascal ("Narcos").

Ο αρχικός σχεδιασμός της Disney ήθελε την δημιουργία ενός κινηματογραφικού spin-off με επίκεντρο το σύμπαν του κυνηγού επικυρηγμένων Boba Fett, η παταγώδης αποτυχία του "Solo" φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδια και πλέον οι spin-off ιστορίες, μάλλον θα καταλήξουν στην τηλεόραση.

Αν και ο Jon Favreau είναι ένας άξιος και ταλαντούχος δημιουργός, η υπερβολική εκμετάλλευση του franchise απο την Disney έχει αρχίσει να αποδυναμώνει τον μύθο του "Star Wars". Μια αποδυνάμωση που φάνηκε και απο τις χαμηλότερες εισπράξεις του "Star Wars:The Last Jedi" [$1.3 δις δολλάρια] σε σχέση με "το Star Wars: The Force Awakens" [$2 δις δολλάρια]. Μια τάση που συνεχίστηκε και με "Solo: A Star Wars Story" που έκανε αρνητικό ρεκόρ εισπράξεων.

To "Mandalorian" θα διατεθεί μέσα απο την νεοσύστατη υπηρεσία streaming της Disney, μέσα στο 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.