Ο Travis Fimmel Στο "Wyatt Earp" Του History

0

Υστερα απο την τετραετή συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Vikings", εκεί όπου διέπρεψε με την εντυπωσιακή ενσάρκωση του χαρακτήρα του Ragnar Lothbrok, o Travis Fimmel ετοιμάζει τα επόμενα του βήματα, που εκτός απο κινηματογραφικούς ρόλους περιλαμβάνουν και μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Ο Travis Fimmel Στο "Wyatt Earp" Του History

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, ο Αυστραλός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού στην πρώτη σαιζόν της νέας σειράς του History, που σε κάθε σαιζόν θα εστιάζει και σε ένα διαφορετικό αντιήρωα της ιστορίας. Η πρώτη σαιζόν της νέας σειράς-ανθολογίας που αποτελεί μια ιδέα του Fimmel θα εστιάζει στο πρόσωπο του Wyatt Earp, του περιθωριακού πιστολά που εξελίχθηκε σε έναν απο τους πιο διαβόητους σερίφηδες της Αμερικανικής Δύσης.

"Η σειρά ακολουθεί την ζωή του Wyatt Earp απο τις ημέρες του στην βίαιη πόλη Dodge City και τις πολύπλοκες σχέσεις του με τον Doc Holliday και τον Bat Masterson, μέχρι και τα αληθινά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της θρυλικής αναμέτρησης με το πιστολίδι στο OK Corral."

Σύμφωνα με τον Travis Fimmel:

"Πάντοτε με συνέπαιρνε αυτό που πυροδοτεί τα αμαρτήματα των ανθρώπων και το σκανδαλώδες ταξίδι πρός την κακή φήμη. Ηθελα να επανεξετάσω τις ιστορίες που οι άνθρωποι νομίζουν πως ξέρουν, χωρίς όμως τους παραμορφωτικούς φακούς του Hollywood και να αφήσω το κοινό να αποφασίσει απο μόνο του, για το αν άνθρωποι σαν τον Wyatt Earp ήταν αμαρτωλοί ή θύματα των καταστάσεων τις ζωής."

Αν και η Αμερικανική Δύση έχει πάψει να μας γοητεύει εδώ και πολλά χρόνια, η παρουσία του Travis Fimmel στο πρωταγωνιστικό ρόλο δημιουργεί ελπίδες για κάτι αξιόλογο, αν και εφόσον ο Αυστραλός ηθοποιός καταφέρει να δώσει στον χαρακτήρα του Wyatt Earp κάτι το διαφορετικό και μοναδικό, αυτό ακριβώς που κατάφερε με τον χαρακτήρα του Ragnar Lothbrok.

Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει οι A+E Studios, Atlas Entertainment και Imperative Entertainment, ενώ η προβολή της θα γίνει μέσα απο το History...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.