Νέο Trailer Απο Την 4η Σαιζόν Του "Vikings"

0

Το History κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την τέταρτη σαιζόν του "Vikings". Το νέο trailer είναι εντυπωσιακό και γεμάτο με σκηνές δράσης και προδιαθέτει για μια συναρπαστική τέταρτη σαιζόν που θα αποτελείται για πρώτη φορά απο είκοσι επεισόδια. Τα πρώτα 10 επεισόδια θα προβληθούν συνεχόμενα για δέκα εβδομάδες, ενώ τα υπόλοιπα δέκα θα προβληθούν λίγο αργότερα.

"Υστερα απο την συγκλονιστική μάχη του Παρισιού, ο Ragnar επιστρέφει στο Kattegat σοβαρά τραυματισμένος. Οι σκέψεις για τον πιθανό θάνατο του, κινητοποιούν τις δυνάμεις που θέλουν να τον διαδεχθούν στη θέση του βασιλιά, συμπεριλαμβανομένων της γυναίκας του Βασίλισσας Aslaug και του μεγαλύτερου γιού του Bjorn. Την ίδια ώρα η Lagertha συνεχίζει την διαμάχη εξουσίας με τον πρώην υπαρχηγό της Kalf, ο Rollo προδίδει την κληρονομιά των Vikings μένοντας στη Γαλλία, ενώ ο Floki φυλακίζεται για τις βάρβαρες πράξεις του εναντίον του Χριστιανού ιερέα Athelstan."

vikings-season-4

Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Hirst («The Tudors», «Camelot»), ενώ πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Nathan O’Toole, Alyssa Sutherland, George Blagden, Alexander Ludwig, Linus Roache, Lothaire Bluteau και Kevin Durand.

Τα νέα πρόσωπα της τέταρτης σαιζόν θα είναι οι Peter Franzén ("True Blood"), Jasper Pääkkönen ("Hellsinki") και Dianne Doan ("Once Upon a Time").

Η τέταρτη σαιζόν του "Vikings" θα είναι και η μεγαλύτερη καθώς θα αποτελείται απο 20 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.