Νέο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "True Detective"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την τρίτη σεζόν του "True Detective", της τηλεοπτικής ανθολογίας του Nic Pizzolatto. Το νέο trailer μαρτυρά πως η τρίτη σεζόν ακολουθεί την συνταγή της πρώτης επιτυχημένης σεζόν, με μια hardcore υπόθεση και σκληρό σκηνικό, σε μια πλοκή που φαίνεται να εξελίσσεται σε τρείς διαφορετικές χρονικές περιόδους.

"Η τρίτη σαιζόν του True Detective αφηγείται την ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά του Ozarks των Ηνωμένων Πολιτειών και ενός μυστηρίου που πλανάται για πολλές δεκαετίες και που εξελίσσεται σε τρείς διαφορετικές χρονικές περιόδους."

Το σενάριο όλων των επεισοδίων της τρίτης σαιζόν έχει γράψει ο δημιουργός της σειράς Nic Pizzolatto, o οποίος εκτελεί και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με τους Scott Stephens, Jeremy Saulnier, Matthew McConaughey & Woody Harrelson.

Νέο Trailer Απο Την 3η Σεζόν Του "True Detective"

Στη σκηνοθεσία των επεισοδίων βρίσκονται οι Jeremy Saulnier ("The Green Room", "Blu Ruin"), Daniel Sackheim ("The Americans") και ο Nic Pizzolatto, ο οποίος θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Wayne Hays - ενός αστυνομικού απο το βορειοδυτικό Arkansas - θα βρεθεί ο Mahershala Ali ("Moonlight", "Luke Cage"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephen Dorff ("Blade"), Carmen Ejogo ("Selma"), Scoot McNairy ("Halt and Catch Fire"), Ray Fisher, Rhys Wakefield.

Υστερα απο μια εξαιρετική πρώτη σεζόν και μια μάλλον αποτυχημένη δεύτερη, η τηλεοπτική σειρά του HBO, επανέρχεται φιλοδοξώντας σε μια δυναμική επιστροφή.

Η τρίτη σεζόν του "True Detective" θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.