Νέο Trailer Απο Την 2η Σαιζόν Του "Narcos"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς "Narcos".

"Η αληθινή ιστορία της ανάπτυξης και εξάπλωσης των καρτέλ της κοκαϊνης ανα την υφήλιο και οι επακόλουθες ενέργειες των δυνάμεων του νόμου, που είχαν σαν αποτέλεσμα μια βίαιη και αιματοβαμμένη διαμάχη. Κεντρικά πρόσωπα στην ιστορία είναι ο "βασιλιάς" της κοκαϊνης Pablo Escobar και οι πράκτορες της DEA, Steve Murphy και Javier Pena, που κατάφεραν να φέρουν καίρια πλήγματα στην εγκληματική οργάνωση."

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chris Brancato ("Species II", "Hannibal"), Carlo Bernard και Doug Miro, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο Eric Newman ("Children of Men", "RoboCop") και ο σκηνοθέτης José Padilha.

Πρωταγωνιστούν οι Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Joanna Christie, Paulina Gaitan, Diego Cataño, Paulina García, Alberto Ammann, Jon-Michael Ecker, Eric Lange, Cristina Umaña, Florencia Lozano.

Υστερα απο μια εξαιρετική πρώτη σαιζόν, η πολύ αξιόλογη σειρά του Netflix επιστρέφει με δέκα νέα επεισόδια και τον El Patron πιο εξοργισμένο απο ποτέ, καθώς προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσει το πολλαπλό μέτωπο που περιλαμβάνει την DEA, το Search Bloc, το Καρτέλ Cali και τους Los Pepes.

Η δεύτερη σαιζόν του "Narcos" θα διατεθεί ολόκληρη στις 2 Σεπτεμβρίου, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.