Το Hulu Ετοιμάζει Το "Queen of Shadows"

0

Υστερα απο την τεράστια επιτυχία του "Game Of Thrones", πολλά δίκτυα αλλά και online συνδρομητικές υπηρεσίες αναζητούν την επόμενη επιτυχημένη μεταφορά βιβλίων φαντασίας στη μικρή οθόνη. Πέρα απο αυτές που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς στο cinemode.gr, έρχεται να προστεθεί μια ακόμη, που σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία.

Ο λόγος γίνεται για το "Queen of Shadows", την τηλεοπτική μεταφορά την επικής σειράς βιβλίων φαντασίας "Throne of Glass", που έγραψε η Sarah J. Maas.

Το Hulu Ετοιμάζει Το "Queen of Shadows"

Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε το 2012 με τον τίτλο "Throne of Glass", ενώ έκτοτε ακολούθησαν τα "Crown of Midnight", "Heir of Fire", και "Queen of Shadows", ενώ πρίν απο λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το πέμπτο κεφάλαιο με τον τίτλο "Empire of Storms".

"Το Queen of Shadows ακολουθεί την Celaena Sardothien, μια πολύπλοκη γυναίκα-δολοφόνο με ένα μυστηριώδες παρελθόν, που το μόνο που φαίνεται να αναζητά είναι η ελευθερία της. Τώρα υποχρεωμένη σε έναν τυρανικό Βασιλιά, η Celaena θα εξελιχθεί σε μια απρόθυμη ηρωίδα ενάντια στις πολυπληθείς δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν τον κόσμο της. Κατά την διάρκεια της πορείας της, η Celaena θα κάνει φίλους, εχθρούς και εραστές και θα υποτιμηθεί άγρια απο όλους."

Το σενάριο της σειράς που θα υλοποιηθεί στο Hulu, θα γράψει η Kira Snyder ("The 100"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού με τους Mark Gordon, Nick Pepper και την Anna Foerster ("Underworld: Blood Wars"), που θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο.

Αν και το Hulu τα τελευταία δυο χρόνια έχει κάνει σημνατικά άλματα στις σειρές σεναρίου, το "Queen of Shadows" θα αποτελέσει σίγουρα την μεγαλύτερη παραγωγή που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα η συνδρομητική υπηρεσία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.