Πρώτη Ματιά Στο "Chaos Walking"

0

Πρόκειται για το "Chaos Walking", την κινηματογραφική μεταφορά της τριλογίας βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Patrick Ness

"Ο Todd Hewitt είναι το μοναδικό αγόρι σε μια πόλη ανδρών. Απο την στιγμή που οι έποικοι μολύνθηκαν με το μικρόβιο Noise, ο Todd μπορεί να ακούει ότι σκέφτονται οι άλλοι και οι άλλοι ότι σκέφτεται αυτός. Ο Todd βρίσκεται μόλις ένα μήνα πρίν απο την ενηλίκωση, όμως μέσα στην κακοφωνία, ξέρει ότι η πόλη του κρύβει κάτι - κάτι τόσο άσχημο που θα αναγκάσει τον Todd να τραπεί σε φυγή με μοναδική συντροφία τον σκύλο του, του οποίου την πιστή και απλή φωνή επίσης ακούει.
Με τους εχθρικούς άνδρες της πόλης να τους καταδιώκουν, οι δυο τους θα πέσουν πάνω σε ένα περίεργο και μυστηριώδες πλάσμα: ένα κορίτσι. Ποιά είναι? Γιατί δεν σκοτώθηκε απο το μικρόβιο όπως όλες οι γυναίκες του Νέου Κόσμου?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Doug Liman ("The Bourne Identity", "Jumper", "Edge of Tomorrow"), ενώ το σενάριο που αρχικά έγραψε ο Charlie Kaufman ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Being John Malkovich"), αναθεώρησε η Jamie Linden ("Money Monster"), βασισμένη στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας, το "The Knife of Never Letting Go". Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει αναλάβει ο Ben Seresin ("World War Z"), ενώ το production design θα επιμεληθεί ο Dan Weil ("The Fifth Element").

Πρώτη Ματιά Στο "Chaos Walking"

Σκηνή απο τα γυρίσματα της ταινίας.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Todd Hewitt βρίσκεται ο Tom Holland (The Impossible", "Spider-Man: Homecoming"), ενώ η Daisy Ridley ("Star Wars: The Force Awakens") υποδύεται την Viola Eade. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Mads Mikkelsen ("Valhalla Rising"), David Oyelowo ("Selma"), Demián Bichir ("The Hateful Eight"), Kurt Sutter ("Sons of Anarchy"), Cynthia Erivo, Nick Jonas, Olunike Adeliyi.

Με δεδομένο ότι το "Chaos Walking" αποτελείται απο τρία βίβλια, η Lionsgate φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο franchise φαντασίας, το μέλλον του οποίου θα εξαρτηθεί απο την επιτυχία της πρώτης ταινίας...

Το "Chaos Walking" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Μαρτίου του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.