Πρώτη Ματιά: "Inherent Vice" Του Paul Thomas Anderson

0

"Έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που ο detective Doc Sportello (Joaquin Phoenix) είδε για τελευταία φορά την πρώην του. Ξαφνικά αυτή εμφανίζεται με μια ιστορία απαγωγής ενός δισεκατομυριούχου κτηματία, με τον οποίο τυχαίνει να είναι ερωτευμένη.
Είναι το τελευταίο μέρος των ψυχεδελικών 60ς στο Los Angeles και ο Doc γνωρίζει ότι η "αγάπη" είναι άλλη μια απο αυτές τις λέξεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, όπως το "ταξίδι" ή το "μοδάτο", με την διαφορά ότι η λέξη "αγάπη" είναι αυτή που συνήθως οδηγεί σε μπελάδες."

Crime-δράμα σε σκηνοθεσία Paul Thomas Anderson ("The Master", "There Will Be Blood"), που υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην ομώνυμη νουβέλα του Thomas Pynchon.

Πρωταγωνιστούν οι Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro, Martin Short, Jena Malone, Reese Witherspoon, Josh Brolin, Owen Wilson, Sean Penn(?), Sasha Pieterse, Maya Rudolph, Wilson Bethel, Jillian Bell.

Μετά το "Boogie Nights", ο καταξιωμένος Paul Thomas Anderson επιστρέφει με μια αστυνομική ταινία που λαμβάνει χώρα στο Los Angeles στα τέλη της δεκαετίας του 60', την εποχή της ψυχεδέλειας και του Lsd.

Με αξιόλογο όπως πάντα cast, η νέα ταινία του Anderson άν και χαμηλού προφίλ, σίγουρα θα έχει να πεί κάτι.

Το "Inherent Vice" θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.