Πρώτες Εικόνες Απο Το "The Martian" Του Ridley Scott

0

Η 20th Century Fox σε συνεργασία με το περιοδικό Empire κυκλοφόρησαν τις πρώτες εικόνες απο το "The Martian", την νέα sci-fi ταινία του Ridley Scott.

"Έξι ημέρες πρίν, ο αστροναύτης Mark Watney έγινε ένας απο τους πρώτους ανθρώπους που περπάτησαν στον Άρη. Τώρα, φαίνεται πως θα είναι σίγουρα ο πρώτος που θα πεθάνει εκεί. Υστερα απο μια αμμοθύελλα που ανάγκασε το πλήρωμά του να φύγει θεωρώντας τον νεκρό, ο Mark βρίσκεται πλέον μόνος του, χωρίς μέσα επικοινωνίας με τη Γή και με ελάχιστες προμήθειες.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν προλάβει να πεθάνει απο την πείνα, καθώς ο κατεστραμμένος εξοπλισμός και το αντίξοο περιβάλλον, θα τον σκοτώσουν πρίν προλάβει να πεινάσει.

Ομως ο Mark δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Με άξονα την επινοητικότητα, τις ικανότητες του στη μηχανική και την άρνηση του να παραδοθεί, ο Mark αντιμετωπίζει με επιτυχία το ένα εμπόδιο μετά το άλλο.
Εκατομμύρια μίλια μακριά, η Nasa και μια διεθνής ομάδα επιστημόνων δουλεύουν ασταμάτητα για να φέρουν πίσω τον "Αρειανό", ενώ ταυτόχρονα οι συνάδελφοι του σχεδιάζουν μια τολμηρή και σχεδόν αδύνατη, αποστολή διάσωσης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ridley Scott, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Drew Goddard ("Cloverfield", "World War Z", "The Cabin in the Woods"), βασισμένος στη νουβέλα που έγραψε ο Andy Weir.

Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, Kristen Wiig, Sean Bean, Mackenzie Davis, Sebastian Stan, Kate Mara, Michael Pena και Donald Glover.

Υστερα απο το μέτριο "Prometheus", ο Ridley Scott επιστρέφει με μια νέα sci-fi ταινία που διαθέτει ένα εντυπωσιακό cast και καλείται να διαψεύσει τον κανόνα που θέλει τις ταινίες με θέμα τον πλανήτη Άρη να αποτυγχάνουν.

Το "The Martian" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου.

Δείτε τις εικόνες [Empire & EW]

The Martian Images

The Martian Images

The Martian Images

The Martian Images

The Martian Images

The Martian Images

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.