Οι Warner Bros./New Line Ετοιμάζουν Το "The Many Saints of Newark"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. και η New Line Cinema ετοιμάζουν το "The Many Saints of Newark", την ταινία-prequel της τηλεοπτική σειράς "The Sopranos".

Η εξαιρετική σειρά του David Chase είχε στη θέση των πρωταγωνιστών τους James Gandolfini, Lorraine Bracco & Edie Falco και προβλήθηκε μέσα απο το HBO, απο το 1999 μέχρι και το 2007, αποσπώντας 21 βραβεία Emmy και 5 Χρυσές Σφαίρες.

"Ο Tony Soprano, ένας νονός της μαφίας στο New Jersey, αντιμετωπίζει προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά του, κάτι που τον οδηγεί στο να αναζητήσει επαγγελματική ψυχιατρική υποστήριξη."

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σενάριο του φίλμ που εξελίσσεται κάποιες δεκαετίες πρίν απο τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς, θα γράψει ο σεναριογράφος της σειράς Lawrence Konner και ο δημιουργός της, David Chase, ο οποίος θα επιλέξει και τον σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με τον Toby Emmerich, τον Πρόεδρο της Warner Bros:

"Ο David είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός και αφηγητής και εμείς μαζί με τους συναδέλφους μας στο HBO είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την απόφαση του να επισκεφτεί ξανά και να διευρύνει το σύμπαν των Sopranos σε ένα κινηματογραφικό φίλμ."

Αν και η πλοκή παραμένει άγνωστη, το μόνο σίγουρο είναι πως το φίλμ εξελίσσεται πολύ πριν απο την ιστορία της σειράς, ενώ κάποιοι χαρακτήρες της σειράς θα εμφανιστούν και στην ταινία.

Η υλοποίηση του "The Many Saints of Newark" καθιστά σαφές για μια ακόμη φορά την δύναμη που διαθέτει η σύγχρονη τηλεόραση, καθώς μπορεί πλέον να εμπνέει και τον κινηματογράφο, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να στερείται φρέσκων ιδεών...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.