Ο Miltos Yerolemou Στο Cast Του "Star Wars: Episode VII"

0

Σύμφωνα με το BBC, το νέο Star Wars θα έχει και άρωμα Ελλάδας, καθώς ο Έλληνας ηθοποιός Miltos Yerolemou προστέθηκε στο cast του Episode VII. O Yerolemou έγινε ευρύτερα γνωστός απο την συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Syrio Forel, του ξιφομάχου που εκπαίδευσε την Arya Stark.

Ο Ελληνας ηθοποιός έχει εμφανιστεί και στο σανίδι με το Royal Shakespeare Company, ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στην τηλεοπτική μεταφορά του BBC, της νουβέλας "Wolf Hall", που έγραψε η Hilary Mantel.

Αν και πρός το παρόν ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί είναι άγνωστος, το πλούσιο παρελθόν του σε σκηνές που περιλαμβανούν ξιφομαχίες, οδηγεί στο συμπέρασμσ ότι στο "Star Wars: Episode VII", ο Yerolemou θα κρατάει φωτόσπαθο!

Ετσι μετά την Gwendoline Christie, ένα ακόμη μέλος του "Game of Thrones" προστίθεται στο cast του νέου Star Wars, που περιλαμβάνει ήδη τους Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Lupita Nyong’o και Max von Sydow.

Το "Star Wars: Episode VII" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.