Ο Ian McKellen Θα Υποδυθεί Τον Sherlock Holmes

0

Αν και 74 ετών πλέον, ο ακούραστος Ian McKellen συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε πολύ αξιόλογα και σημαντικά projects του Hollywood. Ετσι ύστερα απο το "X-Men: Days of Future Past" και το "The Hobbit: The Battle of the Five Armies", ο McKellen συνεχίζει αυτή τη φορά με το "Mr. Holmes", μια χαμηλού προφίλ ταινία που βασίζεται φυσικά στον πασίγνωστο χαρακτήρα του Sherlock Holmes.

"Ενας ηλικιωμένος και αποστρατευμένος Sherlock Holmes, κάνει μια αναδρομή στην ζωή του και τις άλυτες υποθέσεις της καριέρας του και συγκεκριμένα αυτή που αφορούσε μια όμορφη γυναίκα..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bill Condon ("Gods and Monsters", "Kinsey") που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jeffrey Hatcher, βασισμένοι στη νουβέλα "A Slight Trick of the Mind" του Mitch Cullin και τους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Arthur Conan Doyle.

Συμπρωταγωνίστρια του McKellen θα είναι η εξαιρετική Laura Linney ("The Truman Show", "Mystic River"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Hiroyuki Sanada, Hattie Morahan, Patrick Kennedy, Roger Allam, Phil Davis, Frances de la Tour, Milo Parker.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει πολύ σύντομα στην Αγγλία, με εταιρείες παραγωγής την BBC Films και την FilmNation.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.