Τρίτο Trailer του "Only God Forgives"

0

Η RADiUS-TWC κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer του "Only God Forgives", της νέας ταινίας του Nicolas Winding Refn που δίχασε το κοινό στίς Κάννες, προκαλώντας αρκετές αποδοκιμασίες λόγω της υπερβολικής βίας.

"O Julian, ζεί εξόριστος στη Bangkok όπου λειτουργεί ένα Thai boxing club σαν βιτρίνα για την επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών της οικογένειας. Οταν ο Billy, αδελφός του Julian δολοφονείται, η μητέρα τους Jenna καταφτάνει στη πόλη. Η Jenna θέλει εκδίκηση και απαιτεί απο τον Julian να βρεί τον δολοφόνο. Οι διασυνδέσεις του Julian στον υπόκοσμο, τον οδηγούν στον The Angel of Vengeance, ένα πρώην αστυνομικό που ξέρει τα πάντα και λειτουργεί και σαν Δικαστής και σαν Τιμωρός. Η Jenna απαιτεί απο τον Julian να σκοτώσει τον Τιμωρό, μια πράξη με μεγάλο κόστος για αυτόν."

Δραματικό θρίλερ σε σκηνοθεσία και σενάριο Nicolas Winding Refn ("Drive", "Valhalla Rising"). Πρωταγωνιστούν οι Kristin Scott Thomas, Ryan Gosling, Tom Burke, Yayaying, Vithaya Pansringarm, Byron Gibson, Sahajak Boonthanakit, Gordon Brown, Joe Cummings, Charlie Ruedpokanon, Oak Keerati.

Οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για έλλειψη ουσίας σε ένα ιδιαίτερα βίαιο και σκοτεινό φίλμ, στο οποίο κλέβει την παράσταση η εξαιρετική Kristin Scott Thomas, σαν την εκδικητική μητέρα της οικογένειας.

To "Only God Forgives" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

only-god-forgives-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.