Τρίτο Trailer Απο Το "Warcraft"

0

Η Universal Pictures και η Legendary Pictures κυκλοφόρησαν το τρίτο trailer απο το "Warcraft", την κινηματογραφική μεταφορά του "World of Warcraft", του ιδιαίτερα δημοφιλούς video game της Activision Blizzard. Το νέο trailer φαντάζει πρόχειρο, ενώ διαθέτει και μια μάλλον αταίριαστη μουσική επιλογή για background. Γενικότερα θα μπορούσε κανείς να πεί ότι η νέα ταινία του Duncan Jones δεν έχει καταφέρει να ενθουσιάσει μέσα απο τα trailers, ενώ ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την πορεία της στο box-office.

"Το ειρηνικό Βασίλειο του Azeroth βρίσκεται στα πρόθυρα του πολέμου, καθώς ο πολιτισμός του βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επικίνδυνη φυλή εισβολέων: πολεμιστές Orc εγκαταλείπουν το ετοιμοθάνατο σπίτι τους για να αποικιοποιήσουν ένα άλλο. Καθως ανοίγει μια πύλη που ενώνει τους δυο κόσμους, ο ένας στρατός βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταστροφή, ενώ ο άλλος με την αφάνιση. Απο τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές, δυο ήρωες βρίσκονται σε μια τροχιά σύγκρουσης που θα καθορίσει την μοίρα των οικογενειών τους, του λαού τους και των σπιτιών τους. Ετσι ξεκινά ένα εντυπωσιακό έπος, δύναμης και θυσίας, εκεί όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα και ο καθένας έχει ένα λόγο να πολεμήσει."

Στη σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ο Duncan Jones ("Moon", "Source Code"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Charles Leavitt ("Blood Diamond"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Chris Metzen.

Πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel, Dominic Cooper, Ben Foster, Paula Patton, Clancy Brown, Ruth Negga, Rob Kazinsky, Daniel Wu, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Daniel Cudmore, Callum Keith Rennie.

Το "Warcraft" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.