Τρίτο Trailer Απο Το "Venom"

0

Η Sony κυκλοφόρησε το τρίτο trailer απο το "Venom", την πρώτη ταινία του comic χαρακτήρα της Marvel, που είδαμε για πρώτη φορά στο "Spider-Man 3" του 2007. Το νέο trailer είναι και το καλύτερο που έχουμε δεί μέχρι σήμερα, καθώς περιλαμβάνει αρκετές εντυπωσιακές σκηνές με τον Venom σε πρώτο πλάνο. Αν και το υλικό που έχουμε δεί μέχρι σήμερα φανερώνει μια ταινία comic με υψηλό επίπεδο παραγωγής, αυτό που δεν μας έχει πείσει είναι ο ίδιος ο χαρακτήρας του Venom, καθώς φαντάζει υπερβολικά εξωπραγματικός για να έχει την δική του ταινία.

"Ο ρεπόρτερ Eddie Brock (Tom Hardy) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Carlton Drake (Riz Ahmed), και αυτή η εμμονή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα και τη σχέση του με τη σύντροφο του Anne Weying (Michelle Williams). Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;"

Τρίτο Trailer Απο Το "Venom"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ruben Fleischer ("Zombieland"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι
Jeff Pinkner ("The Dark Tower") και Scott Rosenberg ("High Fidelity").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eddie Brock βρίσκεται ο Tom Hardy, ο οποίος επιστρέφει στις comic ταινίες ύστερα απο την ενσάρκωση του Bane στο "The Dark Knight Rises". Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed, Scott Haze, Michelle Lee, Sailor Larocque, Reid Scott, Marcella Bragio, Sam Medina.

Το "Venom" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.