Τρίτο Trailer Απο Το "Star Wars: The Rise of Skywalker"

0

Η Disney κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Star Wars: The Rise of Skywalker", το ένατο επεισόδιο του franchise που θα αποτελέσει τον επίλογο της ιστορίας που ξεκίνησε ο George Lucas το 1977. Αν και το νέο trailer είναι εντυπωσιακό στυλιστικά, το νέο φίλμ φαίνεται να στερείται έμπνευσης και νέων ιδεών, κάτι που χαρακτήρισε και τις δυο προηγούμενες ταινίες της νέας τριλογίας, που σεναριακά κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Αν και η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το νέο φίλμ θα κλείσει την ιστορία των Skywalker, καθώς η Disney και η Lucasfilm φιλοδοξούν να ξεκινήσουν μια νέα τριλογία με νέους χαρακτήρες που θα εξελίσσεται σε κάποιον άλλον γαλαξία.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο J.J. Abrams, ("The Force Awakens"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Chris Terrio ("Justice League"), βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο George Lucas. Πρωταγωνιστούν οι Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, John Boyega, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith, Dominic Monaghan και η Carrie Fisher με την χρήση αρχειακού υλικού.

Το "Star Wars: The Rise of Skywalker" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.