Τρίτο Trailer Απο Το "Seventh Son"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το τρίτο trailer του "Seventh Son", της περιπέτειας φαντασίας του Sergey Bodrov.

"Σε μια ξεχασμένη εποχή μια μεγάλη δύναμη του κακού έιναι έτοιμη να απελευθερωθεί. Μια δύναμη που θα αναζωπυρώσει τον πόλεμο μεταξύ του υπερφυσικού και της ανθρωπότητας. Ο Master Gregory (Jeff Bridges) είναι ο Ιππότης που είχε φυλακίσει την πανίσχυρη μάγισσα Mother Malkin (Julianne Moore) αιώνες πρίν. Τώρα όμως αυτή απέδρασε και αναζητά εκδίκηση. Ετσι συγκεντρώνει όλους τους ακόλουθους της προετοιμάζοντας το έδαφος για να πλήξει με την οργή της τον ανυποψίαστο κόσμο. Μόνο ένα εμπόδιο βρίσκεται στο δρόμο της, ο Ιππότης Master Gregory..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο βραβευμένος Sergey Bodrov ("Mongol") ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Matt Greenberg, Charles Leavitt και Steve Knight, βασισμένοι στο βιβλίο "The Spook's Apprentice" του Joseph Delaney.

Πρωταγωνιστούν οι Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington, Djimon Hounsou, Ben Barnes, Olivia Williams, Antje Traue, Alicia Vikander, Gerard Plunkett.

Η ταινία που φαίνεται σαν μια ιδιαίτερα μεγάλη και πλούσια παραγωγή, αντιμετώπισε προβλήματα διανομής καθώς την τελευταία στιγμή άλλαξε στούντιο, κάτι που οδήγησε σε μεγάλη καθυστέρηση της κυκλοφορία της.

Το "Seventh Son" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.