Τρίτο Trailer Από Το "Mulan"

0

Η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Mulan", το live-action remake της animated ταινίας του 1998. Όπως και τα προηγούμενα, έτσι και το νέο trailer, φανερώνει ένα καλογυρισμένο φιλμ εποχής, με υψηλό επίπεδο παραγωγής, έξοχα χορογραφημένες σκηνές δράσης και αξιόλογο cast.

"Οταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας ορίζει με διάταγμα, πως κάθε οικογένεια πρέπει να διαθέτει εναν άνδρα στον Αυτοκρατορικό Στρατό, για την προστασία της χώρας απο τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός τιμημένου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της.
Μεταμφιεσμένη σε άνδρα, η Hua Jun αφού περνά μια σειρά δοκιμασιών, θα πρέπει να καλλιεργήσει την εσωτερική της δύναμη και να ξεκλειδώσει τις πραγματικές δυνατότητες της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Niki Caro ("The Zookeeper's Wife"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rick Jaffa, Amanda Silver, Elizabeth Martin και Lauren Hynek, βασισμένοι στο ποίημα "The Ballad of Mulan".

Πρωταγωνιστούν οι Yifei Liu, Donnie Yen, Gong Li, Jet Li, Jason Scott Lee, Yoson An, Tzi Ma, Doua Moua, Jimmy Wong, Ron Yuan, Chen Tang, Roger Yuan, Pei-Pei Cheng.

Το "Mulan", που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Μαρτίου, τελικά θα κυκλοφορήσει απευθείας σε video on demand μέσα από το Disney+ στις 4 Σεπτεμβρίου, στην εξωπραγματική τιμή των $30 δολαρίων!

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.