Τρίτο Trailer Απο Το "Fantastic Four"

0

Υστερα απο την διαρροή στο internet του τρίτου trailer του "Fantastic Four", η Fox στην προσπάθεια της να περιορίσει τη ζημιά, έσπευεσε να κυκλοφορήσει και επίσημα τα νέα πλάνα απο το reboot. Στο νέο trailer παρουσίαζεται για πρώτη φορά ο χαρακτήρας του Doctor Doom που υποδύεται ο Toby Kebbell, ενώ βλέπουμε και πιο ξεκάθαρα το The Thing το πέτρινο μέλος της ομάδας, που υποδύεται ο Jamie Bell.

"Μια σύγχρονη ματιά στην μακριοβιότερη ομάδα υπερηρώων της Marvel. Η ιστορία εστιάζει σε τέσσερις νέους που τηλεμεταφέρονται σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν που θα αλλάξει την φυσική τους μορφή με συγκλονιστικούς τρόπους. Οι ζωές τους ανατρέπονται με μη αναστρέψιμο τρόπο και πλέον τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να μάθουν να χειρίζονται τις απίστευτες νέες ικανότητες τους και να συνεργαστούν για σώσουν τη Γή απο ένα έναν πρώην φίλο που εξελίχθηκε σε εχθρό."

Fantastic-Four-doctor-doom

Την σκηνοθεσία του reboot έχει αναλάβει ο ανερχόμενος Josh Trank ("Chronicle"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Simon Kinberg ("X-Men: Days of Future Past"), T.S. Nowlin και Jeremy Slater, βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby & Stan Lee.

fantastic-four-The-Thing

Πρωταγωνιστούν οι Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell, Toby Kebbell, Jodi Lyn Brockton, Reg E. Cathey, Tim Blake Nelson, Chet Hanks, Shauna Rappold, Christopher Heskey, Jerrad Vunovich.

Το νέο "Fantastic Four" θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.