Τρίτο Trailer Απο Το "Black Mass"

0

H Warner Bros. κυκλοφόρησε το τρίτο trailer απο το "Black Mass", την δραματική ταινία του Scott Cooper, που βασίζεται στην αληθινή ιστορία των Billy Bulger, Whitey Bulger, John Connelly και το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων του FBI, που δημιούργησε ο J. Edgar Hoover.

"Ο John Connolly και ο James «Whitey» Bulger μεγάλωσαν μαζί στους δρόμους της Νότιας Βοστώνης. Δεκαετίες αργότερα, στα τέλη του 70′ θα ξανασυναντηθούν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Connolly είχε αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα του FBI στη Βοστώνη και ο Whitey είχε γίνει νονός της Ιρλανδικής Μαφίας. Υστερα απο μια βρώμικη συμφωνία μεταξύ τους, που περιλάμβανε την ανταλλαγή μυστικών και την διάλυση της Ιταλικής Μαφίας στη Βοστώνη, η κατάσταση ξέφυγε πέρα απο κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα φόνους, διακίνηση ναρκωτικών και τελικά την εισαγωγή του Bulger στην λίστα με τους 10 πιο καταζητούμενους κακοποιούς του FBI."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Cooper ("Crazy Heart", "Out of the Furnace"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jez Butterworth ("Get on Up") και Mark Mallouk, βασισμένοι στο βιβλίο των Gerard O'Neill & Dick Lehr.

Στο ρόλο του Whitey Bulger βρίσκεται ο μεταμορφωμένος Johnny Depp, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Benedict Cumberbatch, Corey Stoll, Juno Temple, Joel Edgerton, Kevin Bacon, Adam Scott, Peter Sarsgaard, Dakota Johnson, Jesse Plemons.

Με πλούσιο cast, μια αληθινή ιστορία και ένα ικανό σκηνοθέτη, το "Black Mass" φαντάζει σαν ένα πολύ αξιόλογο γκανγκστερικό δράμα, ενώ ο Johnny Depp φαντάζει σαν να επιστρέφει στην υποκριτική...

Το "Black Mass" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στην Ελλάδα θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.