Τρίτο Trailer Απο Το "Alita: Battle Angel"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το τρίτο trailer απο το "Alita: Battle Angel", την κινηματογραφική μεταφορά του Γιαπωνέζικου manga του Yukito Kishiro. Υστερα απο τρία εξαιρετικά trailers, το φίλμ του Robert Rodriguez μας έχει πραγματικά κερδίσει, καθώς φαίνεται να διαθέτει ένα έξοχα σχεδιασμένο σύμπαν και ενα υψηλότατο επίπεδο παραγωγής.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα μεταποκαλυπτικό μέλλον και εστιάζει στην Alita, ένα cyborg που έχει χάσει όλες τις αναμνήσεις του και που ανακαλύπτεται σε μια χωματερή απο έναν επιστήμονα της κυβερνητικής, που την ανακατασκευάζει και την φροντίζει. Σύντομα η Alita ανακαλύπτει μια κρυμμένη ανάμνηση, το Panzer Kunst, μια θρυλική πολεμική τέχνη των cyborg, που θα την μετατρέψει σε Hunter Warrior ή bounty hunter. Η ιστορία καταγράφει τις προσπάθειες της Alita να ανακαλύψει ξανά το παρελθόν της και τους χαρακτήρες που θα επηρρεάσει μέσα απο το ταξίδι της."

Στην σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Robert Rodriguez ("Sin City"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Laeta Kalogridis ("Shutter Island", "Terminator Genisys") και ο James Cameron ("Titanic", "Avatar"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Alita βρίσκεται η Rosa Salazar ("Maze Runner: The Scorch Trials", "Insurgent"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jennifer Connelly ("A Beautiful Mind"), Christoph Waltz ("Django Unchained"), Mahershala Ali ("Moonlight"), Michelle Rodriguez ("Fast & Furious"), Eiza González, Jackie Earle Haley και Ed Skrein.

Το "Alita: Battle Angel" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.