Τρίτο Trailer Απο Το "A Quiet Place Part 2"

0

Ενα μήνα πρίν απο την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, η Paramount κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο trailer απο το "A Quiet Place Part 2", το sequel του εξαιρετικού φίλμ επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησε το 2018. Όπως και τα προηγούμενα promos, έτσι και το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο sequel που προχωρά μπροστά την ιστορία, ενώ ταυτόχρονα και με την χρήση flashbacks μας δίνει στοιχεία για το πως ξεκίνησε η αποκάλυψη για την ανθρωπότητα. Κρίνοντας πάντως απο τα λόγια του νέου πρωταγωνιστικού χαρακτήρα που υποδύεται ο Cillian Murphy, το μεγαλύτερο πρόβλημα για την οικογένεια θα είναι οι άνθρωποι που έχουν επιβιώσει, καθώς "αυτοί που έχουν απομείνει, δεν αξίζει να σωθούν".

"Υστερα απο τα τραγικά γεγονότα του πρώτου φίλμ, η οικογένεια των Abbott θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους τρόμους του έξω κόσμου, καθώς συνεχίζουν να πασχίζουν για την επιβίωση στην απόλυτη ησυχία. Αναγκασμένοι να πλοηγηθούν στο άγνωστο, σύντομα διαπιστώνουν πως τα πλάσματα που κυνηγούν με τον ήχο, δεν αποτελούν την μοναδική απειλή που παραμονεύει."

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται και πάλι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης John Krasinski ("The Office"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην ιστορία των Bryan Woods και Scott Beck.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Emily Blunt ("Sicario"), Millicent Simmonds ("Wonderstruck") και Noah Jupe, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Cillian Murphy ("Peaky Blinders"), Wayne Duvall, Okieriete Onaodowan, Lauren-Ashley Cristiano, Blake DeLong, Silas Pereira-Olson.

Το "A Quiet Place Part 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.