Τρίτο Trailer Απο Το "1917"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "1917", το πολεμικό δράμα του Sam Mendes. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα με εντυπωσιακές σκηνές μάχης, που τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει δυναμική για Oscar, κυρίως για την εξαιρετική κινηματογράφηση του Roger Deakins.

"Κατά την διάρκεια της κορύφωσης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δυο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, οι Schofield και Blake, αναλαμβάνουν μια φαινομενικά ακατόρθωτη αποστολή. Σε εναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, θα πρέπει να διασχίσουν εχθρικά εδάφη και να παραδόσουν ενα μήνυμα που θα αποτρέψει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες Βρετανούς στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του Blake."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sam Mendes ("American Beauty"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Krysty Wilson-Cairns ("Penny Dreadful").

Πρωταγωνιστούν οι George MacKay ("Captain Fantastic"), Dean-Charles Chapman ("Game of Thrones"), Colin Firth ("The King's Speech"), Benedict Cumberbatch ("Doctor Strange"), Mark Strong (Kick-Ass"), Richard Madden ("Game of Thrones"), Andrew Scott ("Sherlock"), Daniel Mays ("Rogue One"), Adrian Scarborough ("Christopher Robin"), Jamie Parker ("Valkyrie"), Nabhaan Rizwan, Claire Duburcq, Gerran Howell.

Το "1917" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.