Τρίτο Trailer Απο Το "Kubo and the Two Strings"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Kubo and the Two Strings", την νέα animated ταινία της Laika, το στούντιο πίσω απο τις ταινίες "Corpse Bride", "Coraline", "ParaNorman" και "The Boxtrolls".

"Μια επική περιπέτεια απο το καταξιωμένο στούντιο της LAIKA. Ο έξυπνος και καλόκαρδος Kubo (Art Parkinson) ζεί με δυσκολία μια ταπεινή ζωή, αφηγούμενος φανταστικές ιστορίες στους ανθρώπους της παραθαλάσσιας πόλης του. Ομως η σχετικά ήσυχη ύπαρξη του θα ταραχθεί όταν θα καλέσει κατά λάθος ένα μυθικό πνεύμα απο το παρελθόν του, που θα κατέβειαπο τους ουρανούς για να εκτελέσει μια πολή παλιά βεντέτα. Τώρα πλέον σε φυγή, ο Kubo ενώνει τις δυνάμεις του με την Monkey (Charlize Theron) και τον Beetle (Matthew McConaughey) και ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκοπό να σώσει την οικογένεια του και να λύσει το μυστήριο του έκπτωτου πατέρα του, του καλύτερου πολεμιστή samurai που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

Με την βοήθεια του shamisen - ενός μαγικού μουσικού οργάνου - ο Kubo πρέπει να παλέψει με θεούς και τέρατα, συμπεριλαβανομένων του εκδικητικού Moon King (Ralph Fiennes) και των σατανικών δίδυμων Sisters (Rooney Mara), για να ξεκλειδώσει το μυστικό της κληρονομιάς του και να επανασυνδέσει την οικογένεια του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο animator Travis Knight που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Marc Haimes και Chris Butler ("ParaNorman"). Τι φωνές τους δανείζουν οι Art Parkinson, Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, George Takei, Cary-Hiroyuki Tagawa και Brenda Vaccaro.

Το "Kubo and the Two Strings" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Τρίτο Trailer Απο Το "Kubo and the Two Strings"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.